Verslag Play-In, zaterdag 4 november 2017

door | 12-11-2017 | Event verslag

Op zaterdag 4 november jl. organiseerden de gezamenlijke Weerter harmonieën en fanfares voor de vijfde maal een Play-In.

Tijdens deze dag vormden alle jeugd- en opleidingsorkesten van de Weerter harmonieën en fanfares een groot orkest. Alle muzikanten die in de opleidingsorkesten spelen mochten meedoen, ongeacht leeftijd. Leden van de ‘grote’ orkesten mochten meedoen t/m 18 jaar.

Met zo’n honderd jeugd- en opleidingsleden werden gezamenlijk muziekstukken ingestudeerd en in de vroege avond van die zaterdag, 19.00 uur, verzorgden zij een concert voor ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen en andere  geïnteresseerden.

Tijdens de dag werden er een aantal gezamenlijke en een aantal groepsrepetities gehouden. De inwendige mens moest uiteraard niet vergeten worden (wel zelf voor een lunchpakket meebrengen!, ’s avond waren er frietjes!) en er werd voor een ontspannende activiteit tussendoor gezorgd. Het hele gebeuren vond plaats in Het College Weert, aan de Parklaan 1A, 6006 NT in Weert.

Ook ditmaal mag er van een geslaagde Play-In worden gesproken.